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July 7, 2016 
BOARD OF COUNTY COMMISSIONERS 

ORANGE COUNTY, FLORIDA 
Y16-905-EB / ADDENDUM #2 

CONTINUING PROFESSIONAL SERVICES FOR ENVIRONMENTAL SITE 
ASSESSMENT AND REMEDIATION 

 
Proposal Opening Date:  July 14, 2016 

 
This addendum is hereby incorporated into the solicitation documents of the project 
referenced above.  The following items are clarifications, corrections, additions, 
deletions and/or revisions to and shall take precedence over the original documents.  
Underlining indicates additions, deletions are indicated by strikethrough. 
 
A. The following information is provided to answer questions received from prospective 

Proposers: 
 

1. Question:  Could you please indicate the value of all work completed under 
the current contract and the duration of the contract?  

 

Answer:  The total amount awarded to date under the current contract is 
$1.1M – the duration of the existing contract has been one (1) basic year and 
two (2) one-year extensions. 

 
2. Question:  Could you please verify and/or clarify: that each of the projects 

listed on Forms D-1 thru D-5 must have been completed with the project 
manager named on Form B serving as the project manager for each of the 
listed projects.  

 

Answer:  Yes, this is correct.   
 
3. Question:  Further, each of the projects must have been completed within 

the last 10 years either for our firm, or the project manager’s previous 
employer(s).  

 

Answer:  Yes, this is correct. 
 
4. Question:  Does a Low-Scored Site Initiative (LSSI) assessment satisfy the 

requirements of Project Type “B” – Site Assessment? 
 

Answer:  As long as the LSSI Site Assessment follows Chapter 62-780 and 
associated FDEP Assessment guidance documents, it will be considered 
acceptable. 
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5. Question:  Does a Limited Scope Remedial Action Plan (LSRAP) satisfy the 
requirements of Project Type “C” – Remedial Action Plan or Natural 
Attenuation Monitoring Only Plan (NA-MOP)? 

 

Answer:  Yes. 
 

B. The Proposer shall acknowledge receipt of this addendum by completing the 
applicable section in the solicitation or by completion of the acknowledgement 
information on the addendum.  Either form of acknowledgement must be completed 
and returned no later than the date and time for receipt of the proposal 

 
Receipt acknowledged by: 
 
___________________________________   _____________________ 
Authorized Signature      Date Signed 
 
___________________________________ 
Title 
 
___________________________________ 
Name of Firm 


